به گزارش ایرنا، سردار کاراگز روز دوشنبه در آیین گشایش نشست خبرگزاریهای آسیا و اقیانوسیه (اوآنا)، بمباران نوار غزه توسط صهیونیست ها را غیرقابل قبول خواند و خاطر نشان کرد که در هر جای دنیا هدف قرار دادن غیرنظامیان محکوم است.
وی گفت: نیروهای نظامی اسرائیل بیمارستانها، مساجد و حتی کلیساها را بمباران میکنند که منجر به کشته شدن هزاران غیرنظامی شده است.
کاراگز اضافه کرد: ما در خبرگزاری آناتولی هدف قرار دادن غیرنظامیان غره را که نقض حقوق بشر و قوانین بینالمللی است، محکوم میکنیم. متاسفانه تاکنون ۱۸ خبرنگار جان خود را از دست داده و تعداد زیادی نیز مجروح شده اند.
به گفته مدیرعامل خبرگزاری آناتولی یکی از خبرنگاران کشته شده علی جدالله خبرنگار این خبرگزاری است که در بمباران رژیم صهیونیستی در خانه مسکونیاش به شهادت رسید.
وی در نامهای به تمام کشورهای عضو اوآنا نسبت به فقدان امنیت خبرنگاران شاغل در سرزمینهای اشغالی هشدار داد.
گفتنی است دیگر آژانسهای خبری مثل اتحادیه آژانس های خبری اروپا (EANA)، اتحادیه آژانسهای خبری مدیترانه (AMAN) و سازمان خبرگزاریهای آسیا و اقیانوسیه (OANA) طی فراخوانی خواستار اطمینان از ایمنی خبرنگاران در مناطق جنگی صادر کردند.
کاراگز در بخش دیگری از سخنانش، از میزبانی این نشست توسط خبرگزاری رسمی ترکیه ابراز خرسندی کرد و گفت: این هفته برای آناتولی و کشورمان اهمیت ویژهای دارد.
وی به حضور خبرگزاری مطرح جهان در این نشست در آستانه صدمین سالگرد تاسیس جمهوری ترکیه اشاره کرد و ضمن یادآوری تاریخ تاسیس خبرگزاری آناتولی، گزارشی از عملکرد این خبرگزاری در حوزههای مختلف ارائه کرد.
به گفته کاراگز خبرگزاری آناتولی در حوزه ۱۳ زبان خارجی دارای تیمی متشکل از یکهزار و ۸۰۰ کارمند و دفاتری در ۳۹ کشور، یکی از خبرگزاریهای تاثیرگذار در جهان محسوب میشود.
وی در ادامه صحبتهایش آماری از دانشگاه آکسفورد ارائه کرد که طبق مطالعه این دانشگاه، کشور ترکیه با ۴۹ درصد بیشترین میزان مواجهه با اطلاعات نادرست را دارد.
کاراگز گفت: در بسیاری از کشورهای آسیا و اقیانوسیه انتشار اخبار جعلی و نادرست یک معضل اساسی محسوب میشود و به خاطر همین نشست امسال اوآنا به موضوع همکاری بین خبرگزاریها در مبارزه با اطلاعات جعلی اختصاص یافته است.
به گزارش ایرنا، نیروهای مقاومت فلسطین از شنبه ۱۵ مهرماه برابر با ۷ اکتبر ۲۰۲۳ عملیات همه جانبه و بی نظیری با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی آغاز کردند و ضربات سنگینی به پیکر رژیم اشغالگر صهیونیستی وارد نمودند.
ارتش رژیم صهیونیستی که توان مقابله با رزمندگان مقاومت را ندارد از همان ابتدای عملیات در جنایتی آشکار اقدام به بمباران بی وقفه مناطق مسکونی، بیمارستان ها و مراکز دینی و مدارس غزه کرده است که در اثر آن تاکنون ۴ هزار و ۷۴۱ فلسطینی شهید و ۱۴ هزار و ۲۴۵ نفر دیگر نیز زخمی شده اند. میان شهدای فلسطینی یک هزار و ۸۷۳ کودک، یک هزار و ۲۳ زن و ۱۸۷ سالخورده وجود دارد.
این اقدامات وحشیانه با محکومیت گسترده از سوی کشورهای اسلامی مواجه شده است اما دولتهای غربی در تداوم حمایت تمام قد از رژیم صهیونیستی به صدور بیانیههای انفعالی اکتفا کردهاند. آنها از آغاز عملیات طوفان الاقصی، ضمن محکوم کردن نیروهای مقاومت، با رژیم صهیونیستی اعلام همبستگی کردهو چشمان خود را به روی هزاران کشته و زخمی در نوار غزه بستهاند.